Cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, stabilită de Organizația Națiunilor Unite pe data de 2 aprilie, Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C.A.A.R.) – filiala Iași organizează duminică, 2 aprilie 2017, ora 18.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescudin Iași, concertul caritabil “Armonii albastre”.

Acest concert este doar unul din evenimentele ce fac parte din Campania „Arată că îți pasă!”, ajunsă în acest an la cea de-a IX-a ediție. Pofta pentru frumos va fi hrănită de violonista Mălina Ciobanu, acompaniată la pian de Ciprian Ciotloș și invitatul special, violonistul Remus Azoiței. 

Spectacolul va fi prezentat de jurnalista Carmen Târnoveanu și susținut de următorii parteneri media: TVR Iași, Radio Romania Iași, Viva FM, Ziarul de Iași, IasiFun și WINK Public Multimedia.

Carmen Ghercă, președinta A.N.C.A.A.R. Iași lansează către ieșeni invitația de a participa la acest concert caritabil cu o motivație care ne pune în mișcare să arătăm la rândul nostru că ne pasă: Copiii cu autism au nevoie de terapii. De cele mai multe ori, părinții sunt cei care suportă costurile acestor terapii scumpe. Nu este ușor să faci față acestor cheltuieli și temerii că viitorul copilui tău care va deveni adult, este unul incert. Tinerii cu autism au nevoie de terapii și sprijin chiar dacă nu mai sunt copii iar adulții cu autism au nevoie de un loc care să însemne ”acasă” atunci când părinții lor nu îi vor mai putea susține

În vederea stângerii de fonduri ce vor fi donate către A.N.C.A.A.R. Iași, au fost puse în vânzare invitații, pe baza cărora se va face accesul la spectacol. Prețul unei invitații este de 60 de lei. Pentru detalii și rezervări vă puteți adresa doamnei Carmen Ghercă, președinte ANCAAR Iași, Tel: 0729 914094, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro.

Așadar, lansez la rândul meu, invitația către voi de a participa la un eveniment care completează spectacolul naturii odată cu sosirea primăverii, pe acorduri de vioară și pian. Astfel veți dărui copiilor și adulților cu autism din Iași o speranță în plus că vor putea continua terapiile necesare dezvoltării lor armonioase prin intermediul A.N.C.A.A.R. Iași.

Cu zâmbete și gânduri bune, te îmbrățișez!

Irina

Sursa foto: http://buzzerg.com/

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s