Am decis: Să fie magie și soare!

Anul trecut, în ziua în care am împlinit 33 de ani mi-am spus și mi-am propus ca anul acesta din viața mea să fie magic.  Azi, când se continuă povestea cu un nou capitol, știu că prin implicare, luptă și a face echipă cu mine însămi și mai apoi cu oamenii din jurul meu, pot pune magie în fiecare zi, nu doar într-un an anume.

Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți aproape, pentru că v-ați lipit de sufletul meu și pentru că m-ați primit în inimile voastre!

33th

A fost un an al premierelor și noutăților surprinzătoare.

Am zburat pentru prima dată și mi-a sporit fascinația pentru lumea norilor scăldați în raze de soare.

Mi-am lăsat pielea pe mâna unui artist ce mi-a “pictat-o” cu cel mai colorat simbol al libertății pe care mi-o pot acorda eu însămi, aceea de a gusta zilnic din nectarul vieții.

Am cunoscut oameni care mi-au tratat sufletul și corpul în primul rând cu compasiune și umanitate, iar mai apoi cu știință bine documentată, redându-mi speranța de împlinire a dorințelor care, cu ani în urmă, păreau imposibile.

Împreună cu femeile creative din Belva am scris o carte – “Femei perfect de imperfecte” – care a deschis mai întâi sufletele noastre și mai apoi ale fiecărui cititor, pe măsură ce cuvintele le hrăneau curiozitatea.

Totodată am intrat pentru prima dată într-un studio de televiziune și apoi în radio, pentru a promova cartea și ideea de a fi ok cu imperfecțiunile vieții. Stângace și cu emoții, am decis să fiu autentică și mi-a plăcut să transmit mesajul cu jovialitate.

Am lansat mai apoi cartea, într-un cadru plin de emoții, de frumos, de iubire și admirație, de familie și prieteni, care ne-au făcut vocile și genunchii să ne tremure când le-am adresat câteva cuvinte.

Muzica rock a devenit coloană sonoră a vieții mele, pentru că am descoperit oameni în spatele scenei și am fost fascinată de poveștile lor, de sensibilatea și fragilitatea sufletelor lor, dincolo de duritatea aparentă din viața artistică.

Am devenit, împreună cu soțul meu, părinți spirituali și am descoperit un nou rol pe care îl pot îndeplini cu naturalețe, implicare și veselie.

Noi prieteni mi-au colorat viața cu zâmbetul pe buze și am descoperit împreună cu ei locuri surprinzătoare prin frumusețea și simplitatea lor.

Nu totul a fost perfect, ușor sau frumos. Viața are și părțile ei mai scorțoase, grunjoase, care zgârie și ne provoacă să găsim noi modalități de cicatrizare și vindecare.

Am ales să păstrez în suflet doar amprenta acelor oameni și situații care m-au făcut să cresc și să fiu o versiune mai bună a mea.

De aceea cred că magia există în fiecare din noi și stă în puterea noastră să o presărăm acolo unde avem nevoie de ea.

Prin urmare am decis pentru anul cu numărul 34 (și nu numai): să fie magie, să pot vedea soarele de dincolo de nori în fiecare zi!

Singura dorință pe care o am este să fiu sănătoasă împreună cu toți cei dragi mie. Ca să fiu complet sinceră, mai am și alte dorințe, dar poate îți povestesc altă dată despre ele. Cu siguranță se vor împlini la momentul potrivit, ca prin magie…

Cu zâmbete și gânduri bune, te îmbrățișez,

Irina 🙂

 

Sursa foto: arhiva personală

2 gânduri despre “Am decis: Să fie magie și soare!

Lasă un comentariu